Имате нужда от отпушване на мивка? Опитали сте всичко, което е по силите ви, включително популярните препарати за отпушване на канали, масово рекламирани в търговските мрежи, но резултат не е имало? Потърсете нашия екип от професионални водопроводчици, които ще се справят с всяко запушване на вашата мивка!

Какви са най-честите причини за запушени мивки

Най-честите причини, които провокират нуждата от специалисти по отпушване на мивки не са толкова много, колкото си мислите. Един от класическите случаи е отлагане на мазнини, препарати, хартия и дори твърди предмети в канала.

В случай, че не са сработили препаратите, то вероятно се нуждаете от по-сериозен ВиК подход, а именно машинно отпушване на мивки, за да съумеете да се справите с това досадно битово предизвикателство. Понякога при по-сериозни проблеми може да се наложи и ремонт на водопровода, но това са изключително редки случаи, тъй като все пак нашите екипи разполагат с достатъчно опит и когато това е възможно спестяваме излишните грижи на нашите клиенти.

Цени за отпушване на мивки

Формирането на цената може да зависи от няколко по-важни фактора, но на фона на останалите най-важният си остава степента на сложност на проблема и какво точно е запушило тръбата на мивката. В зависимост от това цената на този тип ВиК услуги може да варира леко, но не толкова, че да притесни клиента, който разчита на нас, за да му предоставим:

  • Отлична цена за отпушване на мивки;
  • Висока скорост на действие;
  • Адекватно отношение;
  • Успешен краен резултат при всеки тип запушени мивки.

* Цената започва от 45лв.

Имате нужда от професионално отпушване на мивки?

Доверете се на опитните специалисти на Vik-Sofia.eu!