Имате нужда от отпушване на мивка? Опитали сте всичко, което е по силите ви, включително популярните препарати за отпушване на канали, масово рекламирани в търговските мрежи, но резултат не е имало? Потърсете нашия екип от професионални водопроводчици, които ще се справят с всяко запушване на вашата мивка!

Какви са най-честите причини за запушени мивки

Най-честите причини, които провокират нуждата от специалисти по отпушване на мивки не са толкова много, колкото си мислите. Един от класическите случаи е отлагане на мазнини, препарати, хартия и дори твърди предмети в канала.

В случай, че не са сработили препаратите, то вероятно се нуждаете от по-сериозен ВиК подход, а именно машинно отпушване на мивки, за да съумеете да се справите с това досадно битово предизвикателство. Понякога при по-сериозни проблеми може да се наложи и ремонт на водопровода, но това са изключително редки случаи, тъй като все пак нашите екипи разполагат с достатъчно опит и когато това е възможно спестяваме излишните грижи на нашите клиенти.

Цени за отпушване на мивки

Формирането на цената може да зависи от няколко по-важни фактора, но на фона на останалите най-важният си остава степента на сложност на проблема и какво точно е запушило тръбата на мивката. В зависимост от това цената на този тип ВиК услуги може да варира леко, но не толкова, че да притесни клиента, който разчита на нас, за да му предоставим:

  • Отлична цена за отпушване на мивки;
  • Висока скорост на действие;
  • Адекватно отношение;
  • Успешен краен резултат при всеки тип запушени мивки.

* Цената започва от 45лв.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Цената за отпушване на мивка зависи от няколко фактора, които са пряко свързани с местоположението на проблема в тръбопроводната система. Колкото по-далеч от мивката е запушването, толкова по-скъп би бил ремонтът на теория. Практиката доказва, че това не е точно така и с радост бихме направили оглед във вашия случай, за да ви дадем точна цена.
Отпушването на мивки е процес, който обикновено се извършва бързо, като в много редки случай, по-скоро изключения, този процес може да трае няколко часа или повече. Важно е идентифицирането на местоположението на запушването и адекватната намеса от специалист водопроводчик.
Моля, свържете се с нас на телефон 0888 23 28 99, за да можем да ви дадем най-точна информация кога можем да посетим адреса ви. Може да разчитате на съвременната и професионална намеса от наша страна.
Най-важното е в мивката да не бъдат поставяни предмети, които може да преминат през умивалника. Всъщност най-често срещания проблем е наслагването на дребни отпадъчни храни, които се натрупват в канализационната тръба, затова е важно в мивката да се поставят само мръсни съдове, а не и остатъци храна.
Тръбата на мивката може да бъде запушена поради редица причини - може да я попаднал по-обемист предмет, да има наслагване на хранителни отпадъчни продукти, да има дефект в самата тръба или в монтажа й. За да определим точната причина, моля свържете се с нас на телефон 0888 23 28 99.
Да, откликваме на обаждания от всеки край на София за максимално кратко време. Очакваме да се свържете с нас, за да се уговорим за часа на посещението.
Препоръчително е профилактиката на мивката да се извършва поне веднъж годишно, за да се избегнат потенциални сериозни запушвания и да се поддържа нормалното функциониране на канализацията.
Да, предлагаме гаранция за качеството на извършените услуги. Ако проблемът се повтори в рамките на гаранционния период, ще отстраним запушването без допълнително заплащане.
Имате нужда от професионално отпушване на мивки?

Доверете се на опитните специалисти на Vik-Sofia.eu!