ремонт на баня софия цени

Търсите най-ниската цена за ремонт на баня? Искате качество? В истинския свят се налага да избирате между двете! Искате евтина услуга? А евтини ли сте вие? Вашата баня - това сте самите вие!

Да не забравяме, че банята е помещението, което изисква най-голямо внимание и струва най-много средства. Това се дължи на разнообразните функции, които изпълнява, събрани на една малка площ. Разбира се, съществуват обширни, просторни и величествени бани, но те не се причисляват към графата "широко разпространени". Ремонтните дейности, свързани с възстановяване на тази така важна част от дома, или нейното цялостно изграждане, отнемат не малка част от времето и заделените ви пари.

Какви услуги извършваме покрай услугата ремонт на баня?

Ние сме на разположение по всяко едно време. Съветът, който даваме на своите клиенти, е да не купуват проблеми, а да се оборудват с висококачествени продукти с гаранционен срок. Фирмата ни се занимава с множество дейности, свързани с ремонт на баня, изграждане на канализация, изграждане на септична яма, изграждане на ВиК инсталация и много други. Услугите, свързани с ремонтирането на една баня, са:

  • Къртене на стари плочки;
  • Къртене на подова мозайка;
  • Демонтаж на стари водопроводни тръби и канализационни тръби;
  • Прокопаване в тухла и бетон трасета за полагане на нови водопроводни и канализационни тръби;
  • Изграждане на нов водопровод и канализация с полипропиленови тръби;
  • Полагане на подова замазка;
  • Лепене на плочки;
  • Монтаж на тоалетни чинии (моно блокове), мивки, душ батерии, смесители, душ кабини, биде, душ панел, вани, паравани, душ корита, мебели за баня и всякакви допълнителни аксесоари.

Време и средства

време за ремонта

Заедно с услугата "Изграждане на баня", както вече споменахме, намират поле за изява множество услуги, които ние от Vik-Sofia.eu извършваме с безспорно качество. Ако вие сте Клиентът, който се стреми към постигане на съвършена баня в своя нов дом, то ние ви съветваме автоматично да загърбите два изключително важни фактора - време и средства.

За извършване на висококачествена услуга, екипът от професионалисти, с който разполагаме, се нуждае от важен ресурс - ВРЕМЕ. Нашият стремеж е създаване и изграждане на трайни взаимоотношения с клиентите. Водени от това, ние загърбваме второстепенните фактори и се съсредоточаваме върху един единствен - КАЧЕСТВО. При нас то е гарантирано за цели 5 години след финализиране на избраната от вас услуга.

Купете "продукт" с гаранция

В нашата ВиК фирма има изградена строга система за контрол на качеството. Когато ви даваме гаранция, ние сме изчислили внимателно и прецизно, че вероятността да се получи проблем е в порядък, който можем да си позволим да отстраним безплатно за вас. В този случай определящо звено е строгата система за контрол на качеството. Ние работим с качествени материали с известен произход! За това бързо и целеустремено се изкачваме към върха, подминавайки конкуренцията на пазара.

Инвестицията, която следва да вложите в подобен ремонт, ще ви се отблагодари многократно напред във времето. Искате ремонт за малко пари и високо качество? Ние не можем да ви го предложим! Никой не може да ви го предложи! Качеството винаги се заплаща! Евтиното излиза скъпо! Бъдете модерни и прагматични хора и послушайте разума, който ви подсказва на кого да се доверите. Везната винаги накланя в правилната посока, наречена още Vik-Sofia.eu

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Ремонтът на банята може да бъде от козметичен до основен, поради което е трудно да се отговори еднозначно на този въпрос. Също така цената зависи основно от материалите, които желаете да бъдат използвани, тъй като стойността на труда обикновено е на база квадратура.
Може да позвъните на 0888 23 28 99, за да обсъдим проекта ви и да се уговорим за начало на ремонтните дейности. С радост ще ви помогнем в избора на подходящи материали и ще ви консултираме, ако имате нужда.
Времето за ремонтни дейности в банята зависи изцяло от количеството работа, което следва да бъде извършено. Някои материали, които могат да се използват, имат технологично време за съхнене, например, което не може да бъде пренебрегнато, за да получите професионално изпълнение.
Да, ако става дума за основен ремонт. Можем да обсъдим заедно проекта и да ви споделим предимства и недостатъци на всяка ваша идея, както и да ви насочим за евнтуално подобрение на проекта, ако е възможно и не сте съобразили някой аспект от ангажиментите, които следва да се изпълнят.
Това е въпрос, който можем да обсъдим, докато обсъждаме проекта. Зависи от предпочитанията ви, дали държите на конкретен цвят плочки, обзавеждане и т.н. Ще очакваме да се свържете с нас на телефонен номер 0888 23 28 99, за да обсъдим тази възможност.
Да, предлагаме в цяла София услугата за основен ремонт на баня. Няма никакво значение в кой квартал се намирате, може да разчитате на нас като професионални ВиК специалисти.