ремонт на баня софия цени

Търсите най-ниската цена за ремонт на баня? Искате качество? В истинския свят се налага да избирате между двете! Искате евтина услуга? А евтини ли сте вие? Вашата баня - това сте самите вие!

Да не забравяме, че банята е помещението, което изисква най-голямо внимание и струва най-много средства. Това се дължи на разнообразните функции, които изпълнява, събрани на една малка площ. Разбира се, съществуват обширни, просторни и величествени бани, но те не се причисляват към графата "широко разпространени". Ремонтните дейности, свързани с възстановяване на тази така важна част от дома, или нейното цялостно изграждане, отнемат не малка част от времето и заделените ви пари.

Какви услуги извършваме покрай услугата ремонт на баня?

Ние сме на разположение по всяко едно време. Съветът, който даваме на своите клиенти, е да не купуват проблеми, а да се оборудват с висококачествени продукти с гаранционен срок. Фирмата ни се занимава с множество дейности, свързани с ремонт на баня, изграждане на канализация, изграждане на септична яма, изграждане на ВиК инсталация и много други. Услугите, свързани с ремонтирането на една баня, са:

  • Къртене на стари плочки;
  • Къртене на подова мозайка;
  • Демонтаж на стари водопроводни тръби и канализационни тръби;
  • Прокопаване в тухла и бетон трасета за полагане на нови водопроводни и канализационни тръби;
  • Изграждане на нов водопровод и канализация с полипропиленови тръби;
  • Полагане на подова замазка;
  • Лепене на плочки;
  • Монтаж на тоалетни чинии (моно блокове), мивки, душ батерии, смесители, душ кабини, биде, душ панел, вани, паравани, душ корита, мебели за баня и всякакви допълнителни аксесоари.

Време и средства

време за ремонта

Заедно с услугата "Изграждане на баня", както вече споменахме, намират поле за изява множество услуги, които ние от Vik-Sofia.eu извършваме с безспорно качество. Ако вие сте Клиентът, който се стреми към постигане на съвършена баня в своя нов дом, то ние ви съветваме автоматично да загърбите два изключително важни фактора - време и средства.

За извършване на висококачествена услуга, екипът от професионалисти, с който разполагаме, се нуждае от важен ресурс - ВРЕМЕ. Нашият стремеж е създаване и изграждане на трайни взаимоотношения с клиентите. Водени от това, ние загърбваме второстепенните фактори и се съсредоточаваме върху един единствен - КАЧЕСТВО. При нас то е гарантирано за цели 5 години след финализиране на избраната от вас услуга.

Купете "продукт" с гаранция

В нашата ВиК фирма има изградена строга система за контрол на качеството. Когато ви даваме гаранция, ние сме изчислили внимателно и прецизно, че вероятността да се получи проблем е в порядък, който можем да си позволим да отстраним безплатно за вас. В този случай определящо звено е строгата система за контрол на качеството. Ние работим с качествени материали с известен произход! За това бързо и целеустремено се изкачваме към върха, подминавайки конкуренцията на пазара.

Инвестицията, която следва да вложите в подобен ремонт, ще ви се отблагодари многократно напред във времето. Искате ремонт за малко пари и високо качество? Ние не можем да ви го предложим! Никой не може да ви го предложи! Качеството винаги се заплаща! Евтиното излиза скъпо! Бъдете модерни и прагматични хора и послушайте разума, който ви подсказва на кого да се доверите. Везната винаги накланя в правилната посока, наречена още Vik-Sofia.eu