Vik-Sofia.eu е нашият нов сайт, но ние не сме нови на пазара на ВиК услуги и ремонти в София. Ние сме екип от професионалисти с общ опит от над 30 години във водопроводните услуги и за това време сме съумели да се справим с всяко предизвикателство, пред което сме се изправяли във времето на нашата работа.

Защо да ни се доверите?

1. Най-бързата реакция във ВиК бранша в София – 45 минути

Само една ВиК фирма ще дойде до вашия дом или офис по-бързо от пицата ви – ние. Само 45 минути след като ни се обадите ще имате възможност да ни видите на живо, защото ние отлично разбираме, че когато говорим за водопровод и особено в случаите на ВиК аварии никой не може да чака 2-3 дни.

Проблемът се решава бързо, точно, ефективно. За това ни плащате.

2. 100% Гаранция, която никой няма да ви даде

Още едно нещо, което ни прави топ фирма за водопроводни услуги е нашата 100% гаранция. За всяка наша услуга, ние предоставяме гаранция, защото на всички ни е омръзнало от хора, които идват вземат пари и след 2 седмици проблемът се появява отново. Ние не работим така и за това искаме нашите клиенти да са сигурни в качеството на услугата и даваме 100% Гаранция.

Проблемът се решава и получавате гаранция за качествено изпълнение.

3. Уникалните цени за услугите ни

Ние отлично разбираме, че българските домакинства имат финансови затруднение в контекста на сякаш перманентно влошената икономическа обстановка в страната и София. Това ни кара да сме доста по-гъвкави, когато трябва да формираме цени за услугите си, а те са повече от ниски, те са уникални.

4. 24 часа / 7 дни в седмицата / 365 дни в годината

ВиК проблемите и авариите нямат работно време. Те не се съобразяват с вашия график и ангажименти. Това е причината да ви предложим 24/7/365 покритие във времето, за да сте спокойни, че винаги има на кого да се обадите в 3 през нощта и той да се отзове на вашето обаждане, за да отстрани теч, запушване на тоалетна или друг тип водопроводен проблем в дома или офиса ви.


Ако това не е достатъчно, за да ви убеди що за професионалисти сме, то не ни се обаждайте – можете да потърсите нещо друго, но помнете - в момента можете да направите най-добрият избор за вас, вашето семейство и вашите близки с едно обаждане на 0888 23 28 99!