Откриването на течове не е никак лесна задача. Наблюденията ни сочат, че на пазара е доста разпространена тази услуга, но нейното качество не винаги отговаря на това, което е необходимо, за да се отървете перманентно от този проблем. Ние ви гарантираме професионални умения и компетенции, пълен набор инструменти, с които боравим, бързина и цена, която се вписва в бюджета на всяко едно семейство.

Течовете от канализация и водопровод са най-често разпространени. Те биват резултат от некачественото строителство на съответната сграда или преустройство на ВиК инсталацията. Когато човек, който няма достатъчно умения, се захване с отстраняване на даден проблем, той много често поражда наличието на нов такъв, в пъти по-катастрофален за семейството.

Какво представляват течовете и как бързо се справяме с задачата откриване на течове?

Идентифицирането на такъв вид проблем не би било възможно с просто око. Най-често собственикът на имота наблюдава мокри петна по стените, подута боя, ронеща се мазилка, или в най-лошия случай, подгизнал окачен таван. След като сте се превърнали в наблюдатели на подобен тип последствия, то най-рентабилно е да се обърнете към екип от професионалисти, които качествено да се преборят, прилагайки утвърдени познания в тази област.

Скритите течове винаги са били сложни за откриване и точно локализиране. Самото локализиране, ако желаете да бъде ясно очертано, е възможно с помощта на скъпа и прецизна апаратура, която да влезе в действие. Използваме множество уреди, разпределени, спрямо своя клас.

Освен уредите, ние разполагаме и с нужните компетенции, в резултат на които течът ще бъде открит бързо, без да се нарушават стени или подови настилки. В състояние сме да ви посочим конкретното място, съдържащо проблема. Ние работим от години по диагностиката на скрити течове и тяхното бързоскоростно откриване на течове.

Ако съседът ви се оплаква от появата на петна, било то по стените или пода, то вече съществува скрит теч. Преди няколко години откриване на течове е било задача с повишена трудност. Днес вие имате възможността да се наслаждавате на свръх положителни резултати и то за отрицателен период от време.

Колко вида течове се разпознават?

Течовете, които се намират в сградната инсталация се откриват доста по-бързо в сравнение с тези във външните водопроводи и канали. Ако ви се налага да търсите външен скрит теч, то трябва да бъдете наясно с всички шумове, които ще се смесват и ще ви затрудняват в диагностицирането му.

Ако ни се налага да откриваме скрит теч в сградната ВиК инсталацията, то трябва да ни бъде осигурен достъп до помещенията във вашия дом, за които имаме съмнение, че съществува течът. Търсенето и откриването на проблема се извършва отново с термографска камера и ултразвук, само че в самото помещение. Не може да се търси скрит теч в съседа през стената и отдолу да се открива теча от терасата на съседите над вас.

Колко ще ни струва този вид услуга?

След обстойни проучвания, извършени от екипа на нашата фирма, установихме, че цените, които ви се предлагат на пазара, са в пъти по-високи от това, което ние ви предлагаме. Ние ви даваме възможност да се възползвате от услугите ни, които се извършват с помощта на модерна и съвременна технология и апаратура, подплатени с нужната доза знания и компетенции.

Доверете се на сигурния, бърз и качествен метод за откриване на течове, нарушаващи спокойствието и комфорта в уютния ви дом. Изберете нас, защото ние сме по-добри от останалите. Работим в сплотен екип и не ви се налага да инвестирате твърде много средства в откриване на течове.


Ако имате нужда от откриване на течове, то вероятно ще ви е необходима и услугата за професионално отстраняване на течове от професионален водопроводчик София.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Моля, обадете се незабавно на 0888 23 28 99, за да се уговорим за аварийно посещение. Отстраняването на теча е важна задача, за да се избегнат по-големи щети и ремонти.
Цената за откриването на течове в канализационните тръби е комплексна, но от най-голямо значение си остава времето за търсене на проблема, неговото идентифициране, обсъждане на варианти за корекция на проблема и самата работа по неговото отстраняване.
Времето, което е необходимо за идентифициране на проблема, е в пряка зависимост от канализационния план и количеството разположени тръби, от които може да е възникнал проблема. Може да стане за минути или за час, изключително индивидуално е.
Отстраняването на открития теч от тръбите може да отнеме от час до няколко часа. Колкото по-сложен и 'скрит' в стените е проблема, толкова повече време би отнела самата процедура.
Опитът на добрите водопроводчици като Vik-Sofia.eu е доказал, че подобен проблем е много опасен и изходен фактор за редица последващи проблеми, които биха довели до високи разходи за отстраняване на евентуални повреди. Трябва да действате бързо и навреме!
За да откриете един теч имате нужда от опит като водопроводчик, да имате план на разположението на тръбите и да имате умения да диагностицирате правилно показанията на специализираните уреди, които се използват от фирми като Vik-Sofia.eu.
Нуждаете се от професионално откриване на течове?

Доверете се на дългогодишния ни опит!