Аварийното отпушване на канали е ВиК проблем, с който почти всеки се е сблъсквал в някакъв момент. Често масовите продукти на пазара се оказват неефективни срещу запушванията на канала на тоалетната, мивката или банята, а дори няма да споменаваме високата токсичност и опасност за здравето, които този тип препарати представляват.

Отпушване на канали и защо да изберем Vik-Sofia.eu

1. Защото предлагаме цени без аналог в София

Фирма за отпушване на канали на ниски цени в София

Стремим се да предлагаме едни от най-добрите цени за отпушване на канали в София, защото знаем, че клиентите търсят качество, но качество на разумна цена. Няма нужда да повишаваме излишно цената за отпушване на канали, защото знаем, че това е още една причина хората да ни се доверяват, но и да ни препоръчват.

Не е ли идеалният вариант за вас да изберете ВиК фирма за машинно отпушване, която работи качествено, бързо, но и на добра цена? Разбира се че е!

2. Защото разполагаме с опитен и квалифициран екип

Добрата фирма за отпушване на канали в София разполага с опитни специалисти, които да се справят с неприятните предизвикателства на този тип дейности. Високата квалификация на нашите експерти им позволява да се справят изключително бързо при отпушвания от всякакъв тип, както в жилища, така и в административни, бизнес и офис сгради.

Практически няма как да ни изненадате с проблем, който вече не сме решавали в нашата работа като водопроводчици и това ни позволява да заявим категорично, че ще се справим с всеки тип запушване на канал, което съществува.

3. Защото ще дойдем до 45 минути

Сигурно ви е омръзнало да чакате водопроводчици по 2-3 дни? Ние ви разбираме повече от добре, защото наш приоритет е бързата реакция в отговор на вашето обаждане – все пак в повечето случаи става дума за ВиК услуга от тип авария, която не търпи никакво отлагане.

Ако искате проблема ви със запушеният канал, мивка или тоалетна да започне да се решава преди да е дошла пицата ви – доверете ни се! Идваме веднага, работим бързо и предлагаме гарантирано качество!

4. Защото предлагаме гарантирано качество на услугата

Наред с високата скорост за реагиране при отпушване на запушени канали, мивки, тоалетни, разумните цени и дългогодишния ни опит, ние винаги се стремим да предложим топ качество на нашите клиенти. Ние знаем, че ВиК авариите причиняват сериозен дискомфорт и не искаме нашите клиенти да изпитват подобно неудобство в своя дом или офис.

Гарантираме топ качество на услугата, за да сте 100% уверени, че след нашата намеса ще възстановите своя комфорт и уют.

Решаваме аварии с всякакъв тип ВиК отпушвания в София

Без значение от типа на запушването, с което трябва да се справим – ние ще преодолеем всеки проблем с ВиК инсталацията, който имате. Предлагаме машинно отпушване на канали и редица други услуги включително:

Какви са цените за отпушване на канали?

Услуга Мярка Цена в лв.
Отпушване на подов сифон(ф30, ф50) бр. 60.00
Отпушване на вертикална канализация(ф110) бр. 80.00 - 200.00
Отпушване на главна хоризонтална канализация в сутерен ф150-300 бр. 140.00 - 220.00

* Крайната цена се калкулира след безплатен оглед на място от наш служител(в зависимост от достъпа и нуждата от къртене).

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Имаме възможност да реагираме за изключително кратко време, тъй като нашия екип е изграден от професионалисти. Очакваме да се свържете с нас на посочения телефон в сайта https://vik-sofia.eu/.
Цената зависи от сложността на проблема. Понякога проблемът е малък и се решава бързо и лесно, понякога е възможно дори да се кърти, при което се оскъпява услугата. В повечето случаи цената зависи само от големината на запушената тръба.
Да, предлагаме услугата за отпушване само в рамките на град София. Ако сте от близко съседно село, може да ни позвъните и ако имаме възможност, ще се отзовем.
Не, огледът е напълно безплатен и благодарение на него можем да диагностицираме бързо и качествено проблема. По този начин може да си спестите стотици левове разходи.
На пазара се предлагат множество препарати, които понякога дори влошават проблема. Съветваме да се консултирате със специалист, преди да предприемете каквито и да било самостоятелни мерки за решаване на проблема.
Нашата услуга е една от най-качествените на пазара, което означава, че се справяме съз задръстени канали от всякакъв вид, тип и размер. Може да се доверите за нашето гарантирано качество.
Имате нужда от професионално отпушване на канали?

Доверете се на опитните специалисти на Vik-Sofia.eu!