Монтаж на мивка в банята, тоалетната или кухнята е специфична задача, която изисква и адекватна намеса от страна на професионален водопроводчик. Винаги разбира се можете да се опитате да се справите сам, но ако трябва да сме честни един към друг – това рядко завършва добре.

Монтаж на мивка от водопроводчик – защо се налага

Мивката в банята и тоалетната е кажи речи най-често използваното оборудване там, освен може би вратата и огледалото. Самата дейност по монтиране на една мивка е комплексен процес с много подточки, сред които:

Монтаж на мивка на ниски цени в София
  • Монтаж на смесител за вода;
  • Свързване на смесителя с тръбите за студената и топлата вода;
  • Монтиране на сифон на мивката;
  • Свързване на сифона към мръсния канал;
  • Проверка за течове от смесителя, сифона, мивката.

Както виждате процеса по монтажа завършва с проверка за правилно функциониране и именно това е етапът, при които огромна част от любителите-майстори претърпяват пълен крах. Респективно следва оценка на факта за липсата на достатъчно опит и звънене на професионален водопроводчик, който да се справи с поредното ВиК творение, създадено в опит да спестим 40-50лв.

А нямаше ли да е по-добре да повикаме майстор за смяна и монтаж още в самото начало, вместо в последствие да му създаваме излишни грижи и да обременяваме допълнително своя джоб? Разбира се, че щеше да е и всеки рационален и прагматичен човек знае отлично това.

* Цената за монтаж на мивка започва от 45лв.

* Цената за монтаж на ботуш започва от 20лв.

Имате нужда от монтаж на мивка в София на топ цена?

Обадете ни се сега, за да я поставим още днес!