Дейността по монтаж на биде е задача, която изисква професионална ВиК експертиза, подход и инструментариум. Наглед лесната задача се оказва изпъстрена с „подводни камъни“, за които обикновените хора без нужния опит не са подготвени и нерядко се получава така, че съсипват иначе добрата идея, вместо да потърсят професионален, опитен и добър водопроводчик и да се радват на отлични резултати.

Монтаж на биде - тънкости и специфика

Монтаж на биде на ниски цени в София Монтирането на биде е задача, до голяма степен сходна с смяна на тоалетна, но все пак малко по-сложна. Логичната причина, която предполага това е, че за разлика от тоалетна чиния, тук имаме и нужда от смесител и топла вода.

Още нещо, което усложнява интеграцията на този тип оборудване за баня е разбира се и фактът, че при монтаж на бидета крановете и тръбите остават в задната част. Не е невъзможно и комбинирането с тоалетна чиния, но това все пак е вариант, когато не разполагате с достатъчно пространство и за двете.

Преди да потърсите помощ от водопроводчик за монтаж на биде, то следва и да сте определили и подходящо за монтажа му място, до което има изведени топла и студена вода. Ако все пак няма прекарана топла и студена вода, то ние ще подготвим такива, за да може новото ви биде да функционира правилно и ефективно. Най-трудната част при монтирането на биде се оказва монтирането на смесителя, тъй като той има свои специфики, които все пак отсъстват при същата дейност по отношение на тоалетната чиния.

В случай на нужда от монтаж или смяна на биде в София – потърсете ни! Работим денонощно, пристигаме бързо и предлагаме страхотни цени.

* Цената започва от 120лв.