Монтаж на вана e ВиК услуга, която се търси по-рядко от нашите клиенти, но която има своята специфика и изисква изключително професионално планиране, инструменти и подход. В никакъв случай не препоръчваме този тип монтажи да се извършват от непрофесионалиси, защото те крият редица рискове, както за самото домакинство, така и за вашите съседи.

При такъв монтаж индивидуалните желания на клиента излизат на преден план. Най-често този тип монтажна услуга се извършва едва след като вече са поставени плочките по пода и стените на банята.
Монтаж на вана на ниски цени в София Изключително важна част от монтажа на ваната е тя да бъде добре нивелирана, за да предотврати разплискване на водата при употреба или неравномерни нива при пълнене, които създават траен дискомфорт. Самото нивелиране най-често се прави с помощта на специални нивелиращи крачета, които имат за цел да улеснят постигането на перфектен резултат при този тип ВиК услуги.

Друго нещо, което е от съществено значение при монтаж на вана са и правите ъгли, които гарантират липсата на неприятни фуги около нея. Ако не се погрижите за тях на етап планиране на монтажните дейности, то на по-късен етап може да ви се наложи да мислите как да ги скриете.
Важно: При покупка на вана е задължително да минете през няколко задължителни стъпки като измерване на пространството, измерване на размера на ваната и т.н.

Цени за монтаж на вана

Цената за монтаж на вана в София може да варира в широк диапазон. Разликата в тази цена е обусловена от редица конкретни фактори като:

  • ВиК фирмата и натовареността й;
  • Срок за изпълнение;
  • Тип на ваната;
  • Банята, в която трябва да се монтира;
  • Демонтаж на стара вана;
  • И т.н.

Ако трябва да сме точни, монтирането на една вана е силно повлияно от конкретния случай, точно както това е фактор при монтаж и демонтаж на душ кабина например. Това е причината да правим предварителен оглед, след който даваме и крайна цена за извършване на услугата, защото не искаме да подвеждаме нашите клиенти, които разчитат на нас за коректност, лоялност и професионализъм.

* Цените започват от 120лв.

Имате нужда от монтаж на вана в София на топ цена?

Обадете ни се сега, за да я поставим още днес!